^ Naar boven
facebook

Social Media

Workshops

Nieuwsbrief

Vraag van de week

Visionboard

 

Een visionboard is een collage van beelden en teksten van wat je inspireert, waar je naar verlangt, en wat je doelen zijn. Dat kan van materialistische dingen zijn als je ideale huis of auto, maar ook van plaatsen of vakantiebestemmingen waar je naartoe zou willen, mensen bijvoorbeeld de ideale partner of onbekenden die je wilt ontmoeten, of wat betrekking heeft op je werk, wat je graag zou willen doen, of hobby’s. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

 

Laat je fantasie op zijn beloop, en vind uit wat je echte verlangens zijn, en welke doelen je wilt bereiken. Waar ben je? Wie wil je zijn? Wat wil je doen? Wat doe je? Wat heb je?

Zie het alsof je gaat winkelen in de onbegrensde mogelijkheden van je ziel waarbij alles mogelijk is. Wordt bewust van je diepste verlangens, en maak ze zichtbaar op je visionboard. Je zult er direct energie van krijgen!

 

Het maken van een visionboard is ontspannend, leuk, en inspirerend! Met het zichtbaar maken van je dromen en doelen werk je tegelijk ook aan de wet van aantrekkingskracht. Als je het op een zichtbare plek hangt en regelmatig bekijkt werkt het fantastisch!

 

Je bepaald duidelijk wat je wilt.
Je weet precies hoe het eruit ziet.
Je maakt het concreet zodat het niet meer slechts een fantasie is.
Je geest zal dit automatisch opslaan omdat je steeds aan je doel wordt herinnert.
Je wordt altijd enthousiast bij het zien van je favoriete foto’s, teksten en beelden
Ieder mens is geboren om te creëren. Kom ontdekken hoe krachtig je gedachten zijn en hoe magisch ze zullen uitwerken als je ze visueel zichtbaar maakt.

 


Tijdsduur: van 10.00 tot 16.00 uur

 

Inclusief: Koffie/thee en wat lekkers. Canvas doek of 2 kleine canvasdoeken (aan te geven bij aanmelden). Gebruik van alle gereedschappen en materialen om je visionboard compleet te maken. NU inclusief analyse over je board!

 


Investering: € 89,50

 

visionboard 2018 1

 

 

 

visionboard 2015

 

tekst jan 15

 

 

 

Submit to Facebook